Garantieregeling

Waar moet u op letten bij garantie op zonwering? U kunt zonwering zelf plaatsen of laten doen door een professional. Het is afhankelijk van het bedrijf wat de garantievoorwaarden zijn bij zelfplaatsen of laten plaatsen. Uiteraard hebt u recht op goede garantievoorwaarden op de zonwering zelf, maar indien u zelf iets beschadigd tijdens het installeren dan kan het zijn dat de leverancier u geen garantie hierop geeft. Kijk ook op pagina gevaren voor informatie over de gevaren die tijdens de installatie kunnen ontstaan.

Leveranciers hanteren hun eigen garantieperioden, maar meestal wordt er 5 jaar fabrieksgarantie gegeven op zonwering. Welk type zonwering u ook kiest, het is altijd mogelijk dat een product fouten bevat. Het is dan ook belangrijk dat u een goede fabrieksgarantie krijgt. U dient er goed op te letten dat in de garantiebepalingen is opgenomen dat wanneer een fabrikant van producten die u gekocht hebt failliet gaat of stopt, dat de leverancier opzoek zal gaan naar een ander bedrijf die de fabrieksgarantie over wil nemen of dit zelf doet zonder dat dit extra kosten voor u meebrengt.

Naast garantie die wordt gegeven op de verschillende soorten zonwering is service ook belangrijk. Mocht er dan iets met uw zonnescherm, jaloezie├źn, screens etc. aan de hand zijn dat u iemand kunt bellen die het probleem voor u oplost. Op internet zijn genoeg reviews te vinden van zonweringsleveranciers, zodat u precies weet waar u aan toe bent wanneer u voor zo een bedrijf kiest. Naast garantie en service is er nog een belangrijk iets waar u op moet letten. Namelijk de kwaliteit van de zonwering. Een echt goede leverancier levert zonwering die aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Een fabrikant kan nog zoveel garantie geven en een leverancier nog zoveel service, als de kwaliteit te wensen overlaat dan moet de zonwering steeds gerepareerd worden en in de tussentijd zit u steeds zonder. Dat is niet wat u wilt hebben. Bekijk ook de pagina’s tips en aandachtspunten zodat u weet waar u nog meer op kunt letten.

Ga naar de volgende pagina’s:
Zonwering
Zonwering voordelen
Soorten
Merken
Zonwering tips
Opbrengst
Werking
Zonwering kosten
Zonwering offertes