Kosten lamellen

Lamellen zijn uiterst effectief als het gaat om zonwering. Je kunt ze altijd uitklappen wanneer je wil, en kunt ze ook zo weer in elkaar laten vouwen als je toch een beetje zonlicht wenst. Het voordeel is ook dat je ze deels open kunt doen waardoor je toch een beetje licht door kunt laten. Je kunt ze ook tegen het zonlicht in open draaien, waardoor je kamer toch helder verlicht blijft dankzij de kaatsende zonnestralen, maar zonder dat je recht in de zon kijkt.

Wat kosten lamellen?
Een specifieke prijs voor lamellen is lastig te noemen. Dat komt vooral doordat er talloze soorten en maten van te krijgen zijn. Het hangt geheel af van hoe groot de lamellen, ook wel jaloezieën genoemd, moeten zijn en om wat voor uitvoering het gaat.

En doorsnee prijs voor verticale lamellen van 1,50 meter bij 1,80 meter ligt rond de € 50.

Welke lamellen heb ik nodig?
Het voordeel van lamellen is dat ze vrij eenvoudig op maat zijn te knippen. Wanneer je een niet heel gangbare maat raam hebt, zou je dus gewoon lamellen kunnen kopen die net iets groter zijn dan je eigenlijk nodig zou hebben. Je kunt ze vervolgens zelf eenvoudig inkorten.

De exacte prijs
Uiteraard is het lastig een exacte prijs te geven per type zonwering. De prijs hangt onder andere af van het te bedekken oppervlak, het soort materiaal en de stevigheid van het systeem. Daarom is het verstandig om lokale zonwering bedrijven in je regio met elkaar te vergelijken. Door gebruik te maken van onze offerte service kom je snel in contact met erkende bedrijven en kunnen zij je deskundig advies geven. Lees verder op pagina vrijblijvend advies.