Markiezen

Markiezen zijn een stijlvolle aanvulling voor elke woning of tuin. Duurzame markiezen zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van waterdichte stoffen zodat ze in verschillende weersomstandigheden gebruikt kunnen worden. Je kunt op een warme dag ontspannen of verschillende activiteiten uitvoeren onder markiezen. Deze zonwering soort houdt je zowel droog en kan je beschermen tegen schadelijke UV-straling. Markiezen hebben aan weerszijde een luifel en kan ook dienen als bescherming tegen verkleuring van meubels en tapijten. Daarom zijn markiezen anders dan andere type zonwering; zoals bijvoorbeeld rolluiken of gewone zonwering.

Voordelen markiezen
Ten opzichte van andere soorten zonwering hebben markiezen specifieke voordelen. Markiezen zijn over het algemeen prima geschikt om zon en regen tegen te houden. Lees verder op pagina markiezen voordelen.

Prijzen markiezen
Je kunt kiezen uit meer dan 100 modellen en zijn er daarnaast meer dan 250 verschillende soorten kleuren. De prijzen variƫren afhankelijk van de kwaliteit en het soort stof. Daarnaast zal een zonwering specialist kosten voor de montage en de afleverkosten in rekening brengen. Verder dien je er rekening mee te houden dat je ook BTW moet betalen. Niet alle bedrijven zijn zo transparant en hanteren prijzen excl. BTW. Vraag daarom altijd naar de totaal prijs incl. BTW, montagekosten, afleverkosten ed. Zie pagina prijzen markiezen voor meer informatie.

Onderhoudstips
Hoe onderhoud je je markiezen? Hoe moet je deze schoonmaken en houden? Wat kun je wel en niet gebruiken om je markiezen mee schoon te maken? Dit en meer kom je te weten op pagina onderhoudstips markiezen.