Voordelen markiezen

Het kopen van markiezen biedt enkele voordelen. Zo is het mogelijk om met de juiste maat markiezen je huis en jezelf te beschermen tegen de zon en regen. Je kunt namelijk het zonlicht tegenhouden en zo niet blootgesteld worden aan de schadelijke stralen van de zon. Daarnaast is het mogelijk om met een grote markies de regen tegen te houden. Zo kun jij of je klanten ondanks dat het regent lekker onder de markiezen zitten. De meeste markiezen gaan lang mee, soms wel 30 jaar mits deze wel goed onderhouden worden. Daarnaast geven de meeste bedrijven 10 of 15 jaar garantie op de producten. Op het mechanische gedeelte zit meestal 2 tot 5 jaar garantie. Daarom zijn markiezen een uitstekende optie om te overwegen als je op zoek bent naar een zonwering.

Veel keuze
Er zijn veel stoffen en kleuren waar je allemaal uit kunt kiezen. Donkere kleuren zijn speciaal ontworpen voor extreme temperaturen en zijn lichtbestendig. Over het algemeen bieden de meeste fabrikanten zo een 100 modellen en is er dus keuze genoeg. Daarnaast kun je kiezen voor markiezen met mechanische motor zodat je niet zelf aan een hendel hoeft te draaien of aan een kabel hoeft te trekken. Dit scheelt tijd en moeite.

De voordelen van markiezen op een rij:

Markiezen bieden extra bescherming door de luifels
Markiezen gaan lang mee
De meeste fabrikanten geven een uitgebreide garantie van soms wel 15 jaar
Markiezen bieden bescherming tegen de zon en regen
Bescherming van meubels en tapijten tegen verkleuring
Markiezen kun je kopen voor je winkel of je woning

Zoals beschreven op deze pagina bieden markiezen veel voordelen. Daarom is het een goede optie als je een zonwering wilt kopen.