Prijzen zonwering

Zonwering prijzen, wat betaalt u? Eerst dient u te kiezen uit een van de verschillende typen zonwering die er zijn. Kiest u voor screens, uitvalschermen, knikarmschermen, markiezen, shutters, rolluiken of wellicht een combinatie van verschillende types? De prijzen verschillen per type en worden berekend per m2 of per meter breedte. Het beste kunt u een offerte aanvragen bij zonwering specialisten in de regio waar u woont.

Schatting prijzen zonwering
Screens
Tussen de 150 en 300 euro per m2. Indien u kiest voor elektrische bediening dan komt er ongeveer 150 euro per scherm bij.

Uitvalschermen
Tussen de 150 en 300 euro per meter breedte. Men kijkt naar de breedte van het scherm en de afstand van het uitstekende scherm.

Knikarmschermen
Tussen de 125 en 150 euro per m2. Hierbij spelen de breedte en de diepte mee en of er eventueel gekozen wordt voor een elektrische bediening. Bij knikarmschermen kan gekozen worden voor een open, semi of gesloten cassette.

Markiezen
Tussen de 350 en 500 euro voor 1 meter breed. De prijs is afhankelijk van de soort constructie en doek. Er dient ook rekening te worden gehouden met de soort kap die eromheen zit.

Shutters
Berekend per m2, waarbij de prijzen zullen liggen tussen de 200 en 250 euro per m2. Bij shutters kan er gekozen worden uit een groot aantal opties zoals bediening en kleur.

Rolluiken
De prijzen van rolluiken lopen sterk uiteen van 100 tot 500 euro. De prijs wordt gebaseerd op onder andere het merk, de afmetingen en de soort bediening. Hoe meer luxe zoals elektrisch bedienbaar of met afstandsbediening hoe hoger de prijs uiteraard.

Wanneer u zonwering gaat bestellen is het verstandig om meteen naar de montagekosten te vragen. Zodoende krijgt u een beter beeld wat het allemaal gaat kosten. Bij de meeste leveranciers liggen de prijzen van zonwering dicht bij elkaar. Toch loont het zeker om even de prijzen van de verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken.

Bekijk ook de volgende pagina’s voor meer informatie over dit onderwerp:
Zonwering
Zonwering voordelen
Zonwering nadelen
Zonwering merken
Zonwering tips
Zonwering opbrengst
Zonwering werking
Zonwering soorten
Zonwering prijzen
Zonwering kosten
Zonwering offertes